معرفی وبلاگ
سلام این وبلاگ در باره ی الکترونیک و شیمی هست و امیدوارم مطالب مفیدی را در آن بزارم. استفاده از مطالب با ذکر منبع و لینک به مطلب مجاز است.
دسته
آرشیو
زبان های دیگر وبلاگ
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 149489
تعداد نوشته ها : 83
تعداد نظرات : 3
خبر نامه





Powered by WebGozar

سایر امکانات
پخش زنده حرم مهدویت امام زمان (عج) اوقات شرعی آیه قرآن تصادفی
دعای عظم البلا
اسلام کوئست
.:: دانلود کتب شیعی ::.


امام رئوف

لوگوی ما
الکترونیک شیمی
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
به نام خدا

الكترونگاتيوي، ميزان توانايي نسبي يك اتم در يك مولكول براي جذب جفت الكترون پيوندي به سمت خود است. مطابق اين تعريف مي توان گفت كه قطبي بودن مولكول اسيد كلريدريك ناشي از اختلاف بين الكترونگاتيوي اتم هاي كلر و هيدروژن است .
دسته ها : آموزش شيمي
يکشنبه بیست و نهم 10 1392 14:13
به نام خدا

(e) خاصيت هاي كاتاليستي فلزات واسطه:

(١) عناصر فلزي كه خود به عنوان كاتاليست مورد استفاده اند:
بسياري از فلزات واسطه به طور مستقيم نقش كاتاليستي در فرايندهاي شيميايي صنعتي دارند و هم چنين به صورت كاتاليست هاي ضد آلودگي مبدل در اگزوز ماشينها كاربرد دارند.

براي مثال آهن در فرايند ها بر براي ساخت آمونياك مورد استفاده قرار مي گيرد:


در اين واكنش، اتم هاي آهن به عنوان كاتاليست عمل مي كنند.

پلاتين و روديوم  (سري دوم عناصر واسطه در زير رديف Sc-Zn) به عنوان  كاتاليست  در اگزوز ماشين ها  به  كاهش انتشار  مونوكسيد كربنو مونوكسيد نيتروژن كمك كرده و آن ها را به گازهاي غير سمي نيتروژن و دي اكسيد كربن تبديل مي كنند.
دسته ها : آموزش شيمي
شنبه بیست و یکم 10 1392 18:32
به نام خدا

در اين مقاله سعي خواهيم كرد خواص فيزيكي فلزات واسطه مثل چگالي، دماي ذوب،دماي جوش و قدرت و استحكام و هم چنين خواص شيميايي فلزات واسطه اي مانند تيتانيوم، واناديوم، منگنز، آهن، كبالت، نيكل، مس و روي را مورد بررسي قراردهيم.


دسته ها : آموزش شيمي
شنبه بیست و یکم 10 1392 17:47
به نام خدا

عناصر واسطه، فلزاتي اند كه زيرلايه هاي d آن ها در حال پر شدن است و آرايش الكتروني مشابهي دارند. زيرلايه 3d به هسته اتم نزديك تر است اما انرژي بالاتر از 4s دارد؛ به اين معنا كه ابتدا زيرلايه 4s پر مي شود و سپس3d و ....

بنابراين فلزات واسطه آن هايي هستند كه يك زيرلايه d ناكامل داشته باشند: چه در حالت اتمي و چه در حالت يوني خود.

دسته ها : آموزش شيمي
شنبه بیست و یکم 10 1392 17:32
به نام خدا
روش ساخت اكسيد آهن سه ظرفيتي

در اين آزمايش مي خواهيم اكسيد آهن سه ظرفيتي بسازيم.  ولي با روشي متفاوت از الكتروليز كردن، و از آن براي بررسي ميدان مغناطيسي آهنرباهايي با اشكال مختلف بهره ببريم.

مواد مورد نياز براي اين آزمايش بسيار ساده و قابل دسترس مي باشد و عبارتند از:

سيم ظرف شويي: 22 گرم

جوهر نمك: 260 ميلي ليتر

بشر 500 ميلي ليتري

سود سوز آور: 47 گرم

دسته ها : آموزش شيمي
چهارشنبه هجدهم 10 1392 19:42
به نام خدا

انسان از ديرباز علاقه‌ي فراواني در مطالعه‌ي اجزاء تشكيل دهنده‌ي ماده داشته است. شيمي شاخه اي از علوم تجربي است كه بر ماده، اجزاء ماده و به وجود آمدن ماده جديد و تغييرات آن و مسائل پيرامون اين را بررسي مي كند. درگذشته انسان سعي داشت كه با عملياتي مناسب مس را به طلا تبديل كند اما هرگز موفق نشد و دليل اين امر در شيمي نهفته است.

همواره تلاش انسان براي بيان ماهيت مواد و طريقه‌ي دگرگوني آن‌ها ناموفق بوده است.همچنين كيمياگري نيز در اين مورد ناتوان بوده است. به هرحال كيمياگري به كمك انجام تحقيقات اوليه و ثبت نتيجه‌ها، پايه‌گذار شيمي مدرن عميقي پيدا كرد.

دانش شيمي علم مطالعه و بررسي اتم‌هاي مواد، پيوندها ومولكول‌هاي آن هاست. شيمي مي‌تواند خواص ماده، چگونگي تغييرات و شيوه‌ي توليد آن‌ها را از كوچك ترين جزء ماده يعني همان هسته اتم گرفته و تا كهكشان‌ها بررسي كند. علم شيمي از اجسام و خواص و ساختمان آن ها و واكنشهايي كه آن ها را به اجسام ديگر تبديل مي نمايد بحث  مي كند. متخصصان علم شيمي با مطالعه و تحقيق و آزمايش، به ابداع و نوآوري پرداخته و يا فرآورده‌هاي شيميايي را كنترل مي‌كنند.

دسته ها : آموزش شيمي
چهارشنبه هجدهم 10 1392 18:42
X